Classic Park

01 oktober 2017

Classic Park

Classic Park - Najaarstoertocht

Op zondag 1 oktober organiseert Classic Park i.s.m. het Evoluon voor de eerste keer de 'Classic Park Najaarstoertocht'. Deze tocht staat open voor elk type auto, zowel klassieke als moderne auto's zijn van harte welkom! De start vindt plaats bij Classic Parc (Boxtel), het einde van de rit bij het Evoluon (Eindhoven).

De Najaarstoertocht voert u door de prachtige omgeving van Het Groene Woud. Vanaf 10.00 bent u van harte welkom bij Classic Park voro een lekkere kop koffie of thee. Na ontvangst kunt u op eigen initiatief het museum bezoeken en genieten van diverse klassiekers, youngtimers en supercars.

Vanaf 11.00 kunt u het routeboek ophalen en starten met de 'Najaarstoertocht'. De rit van ongeveer 80-100 kilometer gaat u rijden via eenvoudige aanwijzingen. U hoeft dus geen bolletje-pijltje kennis te hebben, de opzet is juist om onbezorgd te kunnen genieten van de omgeving. 

Omstreeks 16.00 zullen de eerste equipes bij het 'Evoluon' in Eindhoven arriveren. Alle deelnemende equipes mogen in een cirkel rondom de vijver parkeren. Als alle equipes binnen zijn wordt er een mooie overzichtsfoto gemaakt. Vanaf 17.00 is het buffet geopend en kan iedereen (na)genieten van de dag.

De kosten voor dit arrangement bedragen €30,00 per persoon, inclusief ontvangst met koffie/thee, museumbezoek Classic Park, toertocht en een buffet. Drankjes tijdens de rit, lunch onderweg en drankjes tijdens het buffet zijn voor eigen rekening.

Classic Park

classic park