WijnSpijs Eindhoven Strijp

29 april 2018

WijnSpijs Eindhoven Strijp

WijnSpijs wandeling Strijp

Dé culinaire wandeling voor durfals: WijnSpijs Eindhoven Strijp. 

StrijpS (onderdeel van Strijp), het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven!! Ook hier hebben we weer een Wandeling uitgezet. In dit bruisende industriële gedeelte van Eindhoven vind je een wat andere selectie culinaire hotspots dan je misschien gewend bent. Vooruitstrevend als ze hier zijn, geen typische wijnspijs combinaties. Althans, niet alleen maar!

🍷 Een wandeling voor de durfals onder ons.
Let wel: dit is dus anders (en stiekem veel leuker.) 

βž–βž– De Deelnemers βž–βž– 
βž• Radio Royaal
Machines aan de kant: Philips' voormalige energiehuis herbergt restaurant Radio Royaal. Dertienhonderd vierkante meter onopgepoetst industrieel design van de mensen achter o.a. Hotel de Goudfazant! 

βž• POPEI
POPEI is tof, gezellig en goed! Dit restaurant met podium is een goedgevulde plek met heerlijke eten en toffe live muziek. Prachtig ingericht als artistieke huiskamer met stoere bar! 

βž• Evoluon
Publiek geheim, misschien wist je al. Evoluon herbergt een zeer fijn restaurant! Pas helemaal vernieuwd en de verrassing van de dag! 

βž• Pastryclub
Pastryclub zit in een prachtig authentiek pand 'de Machinekamer' op Strijp S. Het is een uniek concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd.

βž• Soul Kitchen
Soul Kitchen is de perfecte plek voor een korte break en om te relaxen. De producten zijn dagvers en gezond.

βž–βž– Infoβž–βž–

Tickets € 50