Referenties congressen & evenementen

Hieronder leest u enkele klantreferenties. Nieuwsgierig wat Evoluon Eindhoven voor uw bijeenkomst kan betekenen? Stuur ons uw globale programma en u ontvangt binnen een dag reactie en een voorstel op maat!


OpenText: Flexibel en meedenkend!

Professioneel team, goede mix van hospitality, technische mogelijkheden en ambiance!'

Selina Leung
Field Marketing Manager OpenText

Het Evoluon is prima uitvalsbasis voor klanten komend uit Nederland, België en Luxemburg: goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Dankzij de grote ruime plenaire zaal met technische uitrusting en voldoende subzalen ideaal voor de opzet van onze klantendag Benelux vol presentaties en workshops.

Het team is professioneel en flexibel: ook een wisseling van de wacht heeft geen nadelen gebracht. Er wordt goed meegedacht om zowel technisch als qua hospitality alles goed te laten verlopen.

Referentie - Selina Leung

OpenText InnovationTour 2015

 • Type event: Klantevenement,
 • 410 bezoekers,
 • 14 standhouders
 • Onderdelen: Plenaire sessie, beurs, subsessies met presentaties en workshops, netwerkborrel & een uitgeserveerde VIP-lunch.
 • Beoordeling: 8.

De OpenText InnovationTour is een jaarlijks terugkerend evenement voor klanten en businesspartners. De InnovationTour is een wereldwijd evenement, de editie voor de Benelux vond plaats in het Evoluon te Eindhoven.

Open Text Innovation Tour

Smart Homes: Geen betere plek dan Evoluon!

'Gastvrijheid, meedenken, anticiperen, ondersteunen zijn de kernwaarden waarom wij steeds weer voor het Evoluon kiezen.'

Corien van Berlo
Directeur Smart Homes.

Door de jaren heen wordt de samenwerking en de vertrouwdheid met elkaar sterker en daardoor steeds waardevoller. Al sinds 1999 is Smart Homes gast bij het Evoluon voor allerlei bijeenkomsten. Omdat we steeds voor het Evoluon blijven kiezen spreekt het dus voor zich dat op allerlei manieren door het team wordt bijgedragen aan het succesvol maken daarvan.

Referentie - Smart Homes - Corien van Berlo

Beurs Domotics en Slim Wonen

 • Type event: Beurs,
 • 1750 bezoekers per dag,
 • 100 standhouders.
 • Onderdelen: Plenaire sessie, beurs, diner, borrel.
 • Beoordeling: 10.

De vakbeurs Domotica en Slim Wonen is het jaarlijkse trefpunt om kennis te nemen van slimme technologische toepassingen en diensten. Met meer dan 100 standhouders, een congres, vele workshops, match-making events, meer dan 50 lezingen en 3.500 bezoekers.

Logo Beurs Domotica


Food Inspiration: Open voor samenwerking!

'De plenaire zaal is een van de beste van Nederland. De zeer ruime en comfortabele stoelen, het podium, de techniek zijn van uitstekende kwaliteit.'

Arjan de Boer
Managing Partner Food Inspiration

We hebben gekozen voor Evoluon Eindhoven vanwege de combinatie van plenaire zaal, het iconische gebouw, de uitgebreide faciliteiten & ruimte en de parkeergelegenheid. De expositieruimte op de ringen van de koepel is elke keer weer indrukwekkend voor de bezoekers.

Evoluon heeft een prima team; open voor samenwerking en voor veeleisende opdrachtgevers. Het belangrijkste onderdeel voor ons was de flexibiliteit met name voor verzorging van eten & drinken. Op dit gebied heeft het Evoluon zich zeer flexibel en professioneel opgesteld en hebben zij in de ondersteuning een zeer belangrijke rol gespeeld in de organisatie.'

Referentie - Arjan de Boer

Food Inspiration Days

 • Type event: congres,
 • 600 bezoekers per dag,
 • 35 standhouders
 • Onderdelen: plenaire sessie, ontbijt, beurs, netwerkborrel
 • Beoordeling: 9

De Food Inspiration Days is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Food Inspiration Days is hét evenement waar je letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow.

Vakbeurs Food inspiration

Vraag een voorstel aan voor uw event, beurs of congres

Gebruik onderstaand formulier om een aanvraag te doen voor een congres, event of beurs in het Evoluon Eindhoven. U krijgt binnen een werkdag reactie.

Offerte aanvragen?

Doe een aanvraag voor een congres, event of beurs in het Evoluon Eindhoven

Meer informatie over uw bijeenkomst

Hoe meer we weten over uw event, des te sneller/beter kunnen we u helpen met een voorstel op maat.